Wednesday, May 12, 2010

PEMIMPIN PR TIDAK TURUN PADANG?

Selalu dengar cerita pasal pemimpin yang dipilih tidan turun padang atau susah nak jumpa untuk menceritakan pelbagai masalah. Kini tidak lagi. Caranya ditunjukkan oleh Saiful nie.

Sumber TheMalaysiaInsider
KUALA LUMPUR, 12 Mei — Mohd Saiful Bukhari Azlan hari ini mendedahkan dia sebenarnya ada bertemu dengan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan dan bekas pemimpin PKR Senator Ezam Mohd. Noor sebelum membuat laporan polis akhir Jun 2008. Saiful membuat laporan dia diliwat Ketua Umum Pakatan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim 28 Jun 2008.


Bekas pembantu khas Anwar itu yang mendakwa diliwat beberapa kali hari ini memberitahu mahkamah, dia ada bercakap dengan Musa pada 25 Jun 2008, pada hari dia bertemu dengan Datuk Seri Najib Razak di rumahnya dan juga seorang pegawai polis Rodhwan Yusof di Hotel Mulia. 


----------------------------------
Kepada rakyat Malaysia dan Pekan terutamanya. Kalau anda selalu komplain susah nak jumpa pemimpin anda. senang aje pi balai polis buat lapuran anda diliwat oleh sesiapa sahaja pemimpin utama Pakatan Rakyat. Lepas tu pakat buat sidang media. Gerenti anda akan dibenarkan berjumpa pemimpin anda (wakil BN sahaja). Kalau anda cakap diliwat oleh pemimpin PR yang rangking tinggi maka anda berpeluang berjumpa pemimpin BN yang lebih tinggi.Kalau diliwat oleh Anwar, Lim Kit Siang atau TGHH. Anda boleh jumpa PM najib, AGP, AG dan mungkin Mahathir. Kalau diliwat ketua cawangan PR anda hanya akanberpeluang berjumpa Mahyuddin atau yang samataraf dengannya.
Sonang bah gitu.

No comments: