Thursday, December 15, 2011

NAJIB PUKUL SHARIZAT SINDIR MAHYUDDIN

SEJAK semalam kecoh apabila penyokong-penyokong Shahrizat Jalil tokey LEMBU NFC (National Family Corruption) menyerang Ketua Umno Cheras kerana baru-baru ini beliau mendesak Shahrizat meletak jawatan. Rujuk sini [Utusan]

Beberapa keping gambar turut disebarkan kepada umum di dunia maya di bawah ini sebahagian gambar-gambar yang dimaksudkan.Samseng-samseng penyokong Shahrizat dikatakan tidak berpuas hati bila tuan mereka disuruh meletak jawatan. Mana boleh beb, kalau Shahrizat letak jawatan, samseng-samseng ni nak makan apa?Inilah wajah-wajah samseng Umno yang mempertahankan pemimpin korup. Projek Lembu Negara dengan wang rakyat RM250 juta diberikan kepada keluarga menteri yang tiada pengalaman menternak lembu.

Sudah terang lagi bersuluh begini pun masih ada orang yang nak pertahankan. Bila ada pemimpin Umno yang mendesak Shahrizat letak jawatan, pemimpin itu pula diserang oleh samseng.

Sementara itu sosek-sosek dikalangan wanita umno kian menjadi-jadi. Jika dulu tumpuan mereka lebih kepada mempertikaikan Rosmah bini PM. Kini mereka lebih tertumpu untuk mendesak Sharizat untuk meletakkan jawatan. Adakah skandal 'cowgate' ini akan menyebabkan BN tersungkur seperti mana Nixon tersungkur oleh skandal watergate?No comments: